Retreat & kurser

Magisk livsglæde

Vi lever i en tid hvor sundhed og alternative metoder vinder mere og mere indpas.

Som sygeplejerske og forskningssygeplejerske forstår jeg godt at flere og flere vælger andre veje og metoder mod optimal livsglæde og selvhelbredelse.

Dog er der store udfordringer, da de fleste tror de kan finde sandheden ved at søge på nettet eller få hurtige korte vejledninger. Det kræver en dybdegående viden og overblik hvis du skal nå dine mål.

Hvis du vil forebygge, opnå selvhelbredelse, bekæmpe og få et bedre liv skal du være åben og tage på en udvidelse rejse.

Du kan se Hawaii i fjernsynet og blive glad ved synet og lyden. Men der er stor forskel på at se det i fjernsynet, på facebook eller på billeder og så være der.

 

Der er dygtige og meget kompetente vejleder, der giver dig fornyet energi, giver input og skubber dig hurtigere i den rigtige retning.

På kurser, retreat, til udvidet professionel vejledning vil der være guldkorn og den inspiration og den healing og den energi der ligger i disse kurser og retreats er mere værd end sidde i computerens stråler og hurtige fix.

Jeg kan anbefale mange dygtige og en af dem laver retreat kontinuerlig

RETREAT

Hellena Rosali,  er en meget kompetent og dygtig kvinde, der igennem et langt sygdomsforløb med hjælpe fra mange fik stumperne til at nå sammen. Hun samler og giver overblik.

Retreatet foregår på Landstedet Axelgaard resort ligger 14 kilometer fra Henne strand i , Outrup. 

Undervisning i kostens helbredende evner & de 8 faser ud af sygdomme, dyb transformerende cacao ceremoni & Yoga v/ Maria Zofia Moon.

Gæsteunderviser Kathalina Noel Hjort der skal belyse de skyggesider som kan ligge til hindring for at komme videre i livet, og gøre det der er bedst for en. 

Med dette skønne retreat i de dejligste omgivelser, bliver du undervist i alle de lag du skal gennemgå for at din krop kommer i den aller bedste balance både fysisk, psykisk og spirituelt.

Se mere her

Er du til magisk livsglæde, tag på mine kurser.

Med egen sygdomsforløb og med baggrund som ernæringsterapeut, sygeplejerske og akupunktør samt mor til 4. Erfaringer som kræft i familien, psykiske udfordringer og med mine spirituelle evner kan jeg samle og få stumperne til at nå sammen

Læs om hvad jeg tilbyder eller Læs flere spændende artikler i bloggen